Planetside 2

Användarvisningsbild
Molten
Shikigami
Inlägg: 240
Blev medlem: tis 28 jun 2011, 15:06
Ort: Enköping

Planetside 2

Inlägg av Molten »

Tänkte att man kanske skulle göre en PS2 tråd då man såg att ett gäng personer kör/körde det runt launch.

Planetside 2 är en MMOFPS där en ruskigt stor mängd personer skjuter varandra med varierande vapen på en utav tre (för tilfället) olika kontinenter. Det är tre lag som slåss mor varandra.

Först så har vi Terran Repiblic. De slåss för att hålla samman den befolkningen på Auraxis ('tis the name of the planet). TR är ursprungsfaktionen som de två andra sedan har bildats ur. Deras spelstil går ut på att skjuta snabbt och skjuta mycket. Deras vapen har stora magasin och hög Rate of Fire, samt så kan deras speciella tank låsa fast sig i marken och skjuta extra fort. TR har färgerna Röd och Svart.

Här näst så har vi New Conglomerate. De ägs av en mängd självstående företag och slåss för sin frihet. NC har vapen som gör mycket skada per skott men skjuter långsammare. Deras vapen leder till ett lite mer överraskninstänkande, "Döda innan de märker oss". Deras egna tank har en sköld ocm gör att den kan ta mer stryk än andratanks. NC harfärgerna Gul och Blå (Sverige!)

Sist så har vi Vanu Sovreingty. De består av personer som fann gammal alien teknologi och anser att denna teknoloi är vad som kommer få människan att kunna ta nästa steg inom utvecklingen. VS vapnen är lite annorlunda, då de har energi-baserade vapen så har de väldigt liten bullet-drop, men deras skott tappar istället skada äver långa avstånd. Detta leder samt också till att deras vapen har bättre träffsäkerher än TR och NC men inte lika hög skada/stora magasin. Tanken som är speciell för VS bygger på magnetism och hovrar, vilket leder till att den blir rörligare än andra tanks. Färgerna som VS har är Lila och Turkos.

Som vanligt när jag gör trådar om spel så kommer det finnas trailers samt kanske lite gameplay nedan.


That's is for me.
Bild