Medlemsträff 26/9

Adauchi
Ghost
Inlägg: 570
Blev medlem: lör 18 jun 2011, 19:13
Ort: Älta, Stockholm

Medlemsträff 26/9

Inlägg av Adauchi »

Då var det dags igen för en efterlängtad medlemsträff! CTRL+V följer nedan.

Hela härliga händelsen kommer att ske i Sverok Stockholms kansli vid Lidnersgatan 10 i Kristineberg, Stockholm. Finns finfin Tunnelbaneanslutning dit och det tar 5 minuter att gå till lokalen.

Lokalen öppnas kl. 13:00 på Fredagen den 26:e September, och vi börjar städa kl. 18:00 på Söndagen samma helg.

Lokalen har dusch, plats att sova på (ta med liggunderlag!), kök med kylskåp, mikrovågsugn, osv. Internet finns, både trådlöst och trådat. Försök att hålla rent efter er. Diska gärna glas, koppar och tallrikar istället för att ta nya. Om ni använder varor från köket som ni inte har inhandlat själva så meddela Andreas, Mattias, Loke, Michael eller Hugo, så att vi kan ersätta dessa. Det finns en del allergier hos de som använder lokalen så tänk på att inte lämna kvar jordnötsprodukter eller andra vanliga orsaker till hyperallergiska reaktioner. Touhou Sweden tillåter ingen alkohol under föreningsaktiviteter.

Viktigt att veta är att detta är en föreningsaktivitet. Alltså, det är Touhou Sweden som genom Sverok Stockholm står för lokalen. Vi vill därför att de som deltar och är 13 år fyllda, ska vara registrerade och betalande medlemmar i Touhou Sweden. Medlemskapet kostar 50 kr och sträcker sig över ett år. Sidan för registrering går att hitta på http://www.touhou.se/. Medlemsavgiften kan betalas i hand till Andreas eller via föreningens konto. Pengarna går naturligtvis till att vi ska kunna göra framtida konvent och träffar så mycket bättre! =)

Clearingnummer: 5257
Kontonummer: 10429 04